За продукти на RAM, които все още не откривате на сайта, се свържете с нас.
RAM X-Grip Държач за голям смартфон със сфера, Размер В

RAM X-Grip Държач за голям смартфон със сфера, Размер В

107.00 лв.
без ДДС: 89.17 лв.
Модел: RAM-HOL-UN10BU
Наличност Наличен

Преглед

RAM-HOL-UN10BU има чист и умен дизайн с четири четири рамена, който се отличава със страхотна сила, без да крие телефона и таблета зад пенопласти и пластмаса. Перфектното допълнение към ...

RAM-HOL-UN10BU има чист и умен дизайн с четири четири рамена, който се отличава със страхотна сила, без да крие телефона и таблета зад пенопласти и пластмаса. Перфектното допълнение към модерния елегантен интериор на съвременните автомобили, RAM X-Grip IV е еволюирал държач на мобилния телефон и таблет. Съвместим и интегрируем с широка гама от популярните продукти за монтиране на RAM, този елегантен държач е готов да пази Вашия телефон или таблет и да стане най-полезният аксесоар във Вашия автомобил.

X-Grip включва гумен осигурител за фиксиране на устройството, който се препоръчва за приложения на открито. Стойката е съвместима с преносими устройства, които отговарят на размерите, посочени по-долу. Важно е да се проверят размерите на Вашето мобилно устройство с калъф при определяне на общия размер.

Спецификации
Размери: Минимална ширина = 1.75" (44.45 mm) Максимална височина = 5.5" (139.70 mm) Максимална ширина = 4.5" (114.3 mm) Минимална височина = 3.25" (82.5 mm) Дебелина = 0.875" (22.225 mm)
Материал: Неръждаема стомана от морски клас и композитни материали с висока якост
Размер на свързващата сфера: Размер B 1" гумена сфера
Тегло: 113.40 g

Компоненти

RAM-HOL-UN10BU