За продукти на RAM, които все още не откривате на сайта, се свържете с нас.
RAM X-Grip стойка за голям смартфон с RAM Twist-Lock вакуумна основа

RAM X-Grip стойка за голям смартфон с RAM Twist-Lock вакуумна основа

275.00 лв.
без ДДС: 229.17 лв.
Модел: RAM-B-166-UN10U
Наличност Наличен

Преглед

RAM-B-166-UN10U се състои от вакуумна основа с диаметър 3.3", която се фиксира със завъртане, двойно рамо със стандартна дължина и универсален адаптор с пружина X-Grip за големи телефони и т...

RAM-B-166-UN10U се състои от вакуумна основа с диаметър 3.3", която се фиксира със завъртане, двойно рамо със стандартна дължина и универсален адаптор с пружина X-Grip за големи телефони и таблети. Основата е проектирана да се държи много здраво за стъклени и непорести пластмасови повърхности, включително и RAM дискчета с лепило. В монтажното се намира патентована гумена сфера с диаметър 1" и системи за настройка в двата края на рамото; това, заедно с винта на рамото, Ви позволява да преместите стойката до оптимална позиция за гледане. Пружинното легло X-Grip се разширява и свива, което дава възможност за перфектно персонализиране към Вашия телефон или таблет. X-Grip включва гумен осигурител за фиксиране на устройството, който се препоръчва за приложения на открито. Стойката е съвместима с преносими устройства, които отговарят на размерите, посочени по-долу. Важно е да се проверят размерите на вашето мобилно устройство с калъф при определяне на общия размер.


Спецификации
Размери: Минимална ширина = 1.75" (44.45 mm) Максимална височина = 5.5" (139.70 mm) Максимална ширина = 4.5" (114.3 mm) Минимална височина = 3.25" (82.5 mm) Дебелина = 0.875" (22.225 mm)
Материал: Алуминий с прахово покритие от морски клас, компоненти от неръждаема стомана от морски клас и композитни материали с висока якост
Размер на свързващата сфера: Размер B 1" гумена сфера
Бележки: Буква "U" в номера на изделието означава, че с продукта идва допълнителен гумен осигурител. RAM силно препоръчва използването на предоставения гумен осигурител за всички приложения на открито.
Тегло: 362.874 g

Компоненти

RAM-B-166-UN10U