За продукти на RAM, които все още не откривате на сайта, се свържете с нас.
RAM X-Grip стойка за смартфон с RAM Twist-Lock вакуумна основа

RAM X-Grip стойка за смартфон с RAM Twist-Lock вакуумна основа

248.00 лв.
без ДДС: 206.67 лв.
Модел: RAM-B-166-UN7U
Наличност Наличен

Преглед

RAM-B-166-UN7U се състои от вакуумна основа, която се фиксира със завъртане и е с диаметър 3.3", двойно рамо със стандартна дължина и универсално пружинно захващане за смартфони X-Grip. Ваку...

RAM-B-166-UN7U се състои от вакуумна основа, която се фиксира със завъртане и е с диаметър 3.3", двойно рамо със стандартна дължина и универсално пружинно захващане за смартфони X-Grip. Вакуумната основа със заключване е проектирана така, че да има силно сцепление на стъкло и на непорести пластмасови повърхности. Включеният X-Grip има невероятна сила на захващане, без да крие телефона зад пластмаси и пенопласти. Пружинното легло X-Grip се разширява и свива, което позволява перфектно прилягане на Вашия мобилен телефон в нея. Перфектно допълнение към модерния лъскав интериор на съвременните автомобили, RAM X-Grip е еволюирала стойка на мобилен телефон. X-Grip има гумен осигурител за фиксиране на устройството, което препоръчваме за използване на открито. Стойката е съвместима с преносими устройства, които отговарят на размерите, посочени по-долу. Важно е да се проверят размерите на Вашето устройство с калъфа при определяне на общия размер.


Спецификации
Размери: Минимална ширина = 1.875" (47.625 mm) Максимална височина = 4.25" (107.95 mm) Максимална ширина = 3.25" (82.55 mm) Минимална височина = 2.25" (57.15 mm) Дебелина = 0.875" (22.225 mm)
Материал: Алуминий с прахово покритие от морски клас, компоненти от неръждаема стомана от морски клас и композитни материали с висока якост
Размер на свързващата сфера: Размер B 1" сфера
Бележки: Буква "U" в номера на изделието означава, че с продукта идва допълнителен гумен осигурител. RAM силно препоръчва използването на предоставения гумен осигурител за всички приложения на открито.
Тегло: 362.87 g

Компоненти